Studio Anneloes broek

Shoppen Blog

Studio Anneloes

Studio Anneloes is een modebedrijf dat dameskledij ontwerpt en advies verschaft. Het bedrijf is begonnen in 2006. Toen kwam Anneloes op het idee voor haar eigen collectie en ontwierp ze haar eerste creaties. Dit deed ze met de grootste zorg en met wat volgens haar de beste materialen waren om dameskleding te ontwerpen. Het was de start van een mooi verhaal want een jaar later volgde een nieuwe collectie en groeide het bedrijf uit tot wat Studio Anneloes vandaag is. De ontwerpster verspreidt haar collecties over een driehonderdtal winkels in heel Nederland en die winkels bieden service en kwaliteit aan haar klanten met steeds dat tikkeltje extra zoals een kopje koffie of een glaasje wijn. Ook voor een goed gesprek met het juiste kledingadvies kan men in één van de winkels terecht.

Kwaliteit, eerlijkheid en duurzaam werken

Het bedrijf profileert zich als een organisatie die werkt tegen eerlijke prijzen en claimt heel duidelijk dat ze enkel met eerlijke stoffen werkt. Studio Anneloes wil een voorbeeld stellen en laten zien hoe het wel op een eerlijke manier kan. Daarnaast houdt ze ook rekening met de wereld en de veranderingen die die doormaakt. Daarom ondertekende Studio Anneloes vorig jaar het Convenant Duurzame Kleding & Textiel. Dit is een soort verdrag of verklaring waarmee de firma zich achter het verduurzamen van de textielsector schaart. Samen met vijftig andere merken en ontwerpers bouwt Studio Anneloes hiermee aan een duurzamer toekomst voor de textielsector en het bedrijf. 

Studio Anneloes broek

Studio Anneloes broek staat voor wat het staat. De ontwerpster lanceert in haar collectie uiteraard ook broeken voor dames. Die broeken moeten makkelijk zitten en zijn vaak rekbaar en makkelijk in gebruik. Wanneer we op de website van Studio Anneloes kijken vinden we in de categorieën twee soorten broeken terug: leggings en trousers. Studio Annelies weet deze broeken stijlvol en elegant te verkopen en maakt duidelijk dat niet elke vrouw een jeans moet dragen om er aantrekkelijk uit te zien. Via de website presenteert Studio Anneloes broek en die elke vrouw elegant zouden staan en duidelijk een comfort bieden. Als we nog verder kijken vinden we ook een jumpsuit terug in de categorieën. Een jumpsuit waarbij opnieuw een stretchlegging tot het ensemble behoort. Het is duidelijk dat Studio Anneloes zich concentreert op makkelijke, losse kleding maar die toch presentabel wil maken. Studio Anneloes creëert broeken voor elke vrouw en voor ieder wat wils met de nodige préence. De broeken sluiten mooi aan en lijken makkelijk te zitten en hoewel een legging niet alledaags mag overkomen voor sommigen weet de ontwerpster ze toch mooi te presenteren.

Voor meer informatie spreek met Van de Belt Modewereld.

Delen

7 december 2017

Mijn shoppen blog

Hallo, mijn naam is Kate en ik wil je van harte welkom heten op mijn blog! Hier pen ik al mijn belevenissen tijdens het shoppen neer en geef ik mijn lezers handige tips en tricks mee die ze kunnen gebruiken tijdens het winkelen. Ik ben immers een wandelend voorbeeld van een rasechte shop-a-holic en geniet ervan om mijn ervaringen te delen met anderen. Zo maak ik met mijn vriendinnen wekelijks de winkelstraten onveilig, op zoek naar dat ene leuke koopje dat meteen mijn dag goed maakt. Klinkt jou bekend in de oren? Dan ben je op mijn pagina aan het juiste adres. Veel plezier!