Sieraden en bijouterie

Shoppen Blog

Diplays kopen voor sieraden en bijouterie

Met behulp van een display zet u uw product in de schijnwerpers en wel zodanig dat het perfect uitkomt. Bij sieraden en bijouterie betekent dit dat die halsketting rondom de display valt zoals hij hoort te vallen en tevens de details onthult die de ketting zo mooi maken.  Deze vorm van reclame is al zo oud als de weg naar Rome en haast altijd effectief. Heeft u sieraden die uw wilt verkopen dan kunt u eigenlijk niet buiten de display.

 

Welke displays zijn er voor uw sieraden?

Er zijn verschillende displays op de markt die u voor uw sieraden kunt gebruiken. Omdat de handel is sieraden divers is, is er ook een groot aantal displays verkrijgbaar die aansluiten bij het soort sieraad.  De arm met hand is daar een klassiek voorbeeld van. Hiermee presenteer je niet alleen een mooie armband, maar ook een bijpassende ring. De klant ziet dan direct hoe de sieraden vallen en zal sneller tot aankoop over gaan, dan wanneer het in een doosje gepresenteerd wordt naast de vele andere ringen en armbanden. Best mogelijk dat u (door het grote aanbod) door de bomen het bos niet meer ziet. Immers, een sieraad valt te presenteren op een gevarieerd aantal display's die bijvoorbeeld duurzaam zijn afwerkt, maar eveneens op een houten display's. Wellicht is het slim om eerst uw doel te bepalen, maar tevens ook uw budget. Bent u een starter, dan hoeft u niet per se de meest dure en gevanceerde displays neer te zetten. Zolang het product in bijvoorbeeld neon gezet wordt, heeft u al een grote stap gemaakt. Gaandeweg kunt u dan besluiten om langzaam over te gaan op die mooi afgewerkte arm met hand.


Displays kopen loont

Displays kopen loont echt. U zet uw producten terecht in het oog en er is altijd af te wisselen.  Hou voor ogen dat diversiteit, zeker gezien het grote aanbod in sieraden, ook een steentje bijdraagt. Heeft u veel armbanden in dezelfde stijl dan zijn deze prima te presenteren op een rol-display. Deze display kenmerkt zich (ongeacht de kwaliteit) door een afneembare rol op standaard, waarop armbanden te presenteren zijn. De klant kan, zonder de armband van de display te halen, de armband goed bekijken.

Displays kopen zal in elk geval voor meer aandacht van de klant zorgen. Het laat professionaliteit zien, zorg en kennis.Heeft u werkelijk geen idee wat nu het beste is, kijk dan eens rond bij anderen. Zij zijn de ervaringsdeskundigen en hun tips zijn goud waard. Uiteindelijk draait het bij de displays om het vergaren van meer omzet. Een display is dus een slimme investering.

Tip: kijk op Trade Bazaar voor een uitgebreid aanbod aan displays.

Delen

28 augustus 2017

Mijn shoppen blog

Hallo, mijn naam is Kate en ik wil je van harte welkom heten op mijn blog! Hier pen ik al mijn belevenissen tijdens het shoppen neer en geef ik mijn lezers handige tips en tricks mee die ze kunnen gebruiken tijdens het winkelen. Ik ben immers een wandelend voorbeeld van een rasechte shop-a-holic en geniet ervan om mijn ervaringen te delen met anderen. Zo maak ik met mijn vriendinnen wekelijks de winkelstraten onveilig, op zoek naar dat ene leuke koopje dat meteen mijn dag goed maakt. Klinkt jou bekend in de oren? Dan ben je op mijn pagina aan het juiste adres. Veel plezier!